electronica:

Synergi med industrielle bevegelsessensorer

Nye robuste industrielle bevegelsessensorer med feiltoleranse og programvaresynergi for navigasjonsformål.

Publisert

TDK Corporation utvider SmartIndustrial-serien med robuste og nøyaktige bevegelsessensorer, og gjør nå tilgjengelig InvenSense IIM-46234 og IIM-46230, beskrevet som høyytelses feiltolerante treghetsmålingsenheter (IMU) rettet mot navigasjonsapplikasjoner som krever nøyaktig, stabil og førsteklasses bias ustabilitet til en overkommelig pris.

IIM-46234 og IIM-46230 er moduler som inkluderer flere 6-akse sensorer, som hver kan måle tre dimensjoner av lineær akselerasjon og tre dimensjoner av rotasjonshastighet. Kalibreringen av disse enhetene over hele temperaturområdet (-40ºC til 85ºC), skal garantere toppytelse som ikke er typisk for standard IMU-er, som ofte har dårligere ytelse når temperaturen øker eller synker. Den skal også gi stabile målinger over alle temperaturer for å minimere feil i posisjon og vinkel for navigasjonsapplikasjoner. Modulene inkluderer også en mikrokontroller som gir flere alternativer for kommunikasjon og sensorfusjon.

Siden disse produktene tilbyr presise målinger, selv i tøffe omgivelser med høye vibrasjoner og store temperaturvariasjoner, skal produktfamilien være godt egnet for en rekke navigasjonsapplikasjoner, inkludert avansert sanntids kinematisk posisjonering (RTK) og GNSS/INS-enheter , presisjonslandbruk, anleggsmaskiner og industriroboter. Et eksempel på en applikasjon er et industrielt autonomt kjøretøy eller drone som krever førsteklasses «dead reckoning»-ytelse i tilfelle tap av GPS-signal.

Powered by Labrador CMS