Innkapsling:

Skinneinnkapslinger med lukket front for bedre beskyttelse

OKW har lagt til en ny flat versjon med lukket front i sortimentet av RAILTEC B DIN-skinne innkapslinger – noe som gir bedre beskyttelse for elektronikk.

Den nye innkapslingen er ideelt for et bredt spekter av bruksområder, inkludert automasjon, bygg- og sikkerhetsteknologi, HVAC, kommunikasjon og måling.

Den flate versjonen sparer også plass. I tillegg er den lukkede fronten har et stort område for skjermer, betjeningselementer og grensesnitt.

RAILTEC B kan monteres raskt og enkelt på TH35 DIN-skinner eller direkte på vegg. Innkapslingene er full-isolert og beskyttet i henhold til VBG 4 og IEC 529/DIN VDE 0470-1.

Overdelene er støpt av flammehemmende (UL 94 V-0) PC i lys grå (RAL 7035), mens underdelene er av svart PPO (UL 94 V-0).

Den nye flatversjonen med lukket front er tilgjengelig i fire modulbredder: 2, 4, 6 og 9 med størrelser fra 35 x 89,6 x 31,25 mm til 157,5 x 89,6 x 31,25 mm.

Tilbehør omfatter et veggopphengselement og skruer for montering av kretskort og monteringsplater. Tilbehør til andre versjoner av RAILTEC B omfatter også rekkeklemmer, plugghoder, lokk, frontpaneler, rekkeklemmebeskyttere og skilleplater.

OKW kan levere RAILTEC B fullstendig kundetilpasset. Tjenestene omfatter maskinering, lakkering, trykking, lasermerking, dekorfolier og installasjon/montering av tilbehør.

Mer informasjon: www.okw.com/en/Plastic-enclosures/Railtec-B.htm

Powered by Labrador CMS