Robotikk:

Arrow etablerer «Robotics Center of Excellence»

Arrow Electronics og selskapet eInfochips har etablert et Robotics Center of Excellence (COE). Senteret er tenkt å hjelpe kunder med utvikling av automatiseringsløsninger for bruk i produksjon, digitale fabrikker, og andre bransjer.

Distributøren har fått med seg Analog Devices (ADI), NVIDIA og onsemi bildesensorer for å utvikle referansedesign og konseptbevis som robotikk-kunder kan benytte i sine design.

Arrow har investert i ressurser, inkludert ingeniører, maskinvare, programvare og simulatorer. Plattformer fra NVIDIA inkluderer Jetson-utviklersett og -moduler, Isaac Sim, Omniverse, Metropolis, TAO Toolkit, TensorRT og Triton Inference Server. I tillegg vil Arrow utnytte åpen kildekode-verktøy som ROS og Gazebo. Robotics COE har som mål å hjelpe innovatører med løsninger og referansedesign som vil adressere de vanlige robotoppgavene persepsjon, navigasjon og planlegging.

Den første løsningen fra Robotics COE-initiativet, VSLAM- og Sensor Fusion-algoritmene som bruker ADI CMOS TOS og IMU, ble demonstrert i forrige uke på Sensors Converge i San Jose, California.

Powered by Labrador CMS