Arrow Electronics:

Signerer distribusjonsavtale for å levere LoRaWAN designløsninger

Sammen lover de å bryte ned kompleksiteten i LoRaWAN-utvikling, redusere tid til markedet for IoT-prosjekter og redusere totale eierkostnader.

Arrow Electronics har annonsert en distribusjonsavtale i EMEA med The Things Industries, en fullserviceleverandør av LoRaWAN (Long Range Wide Area Network)-løsninger. Samarbeidet bygger på synergiene mellom The Things Industries LoRaWAN-nettverksserver, The Things Stack Cloud og Arrows pakke med relaterte produkter, og vil bidra til å redusere de totale eierkostnadene for LoRaWAN-prosjekter.

Gjennom avtalen vil Arrow levere alle de tre essensielle elementene for et vellykket LoRaWAN-prosjekt – komponenter, LoRaWAN-tilkobling og ingeniørtjenester – fra én enkelt kilde. Denne integrerte tilnærmingen gir kundene betydelige fordeler, inkludert kostnadsbesparelser, tidseffektivitet, forenklet innkjøp og effektiv støtte, heter det i en pressemelding fra Arrow.

The Things Industries har en global installert base på over 50 000 gatewayer, 1,5 millioner tilkoblede enheter og 500 bedriftskunder. For selskapet er oppgaven å bryte ned kompleksiteten i LoRaWAN-utviklingen, noe som muliggjør integrasjon og interoperabilitet på tvers av forsyningskjeden og senke de totale eierkostnadene. Selskapet ser for seg en plattform for alle som ønsker å bli en LoRaWAN-ekspert og bygge konkurransedyktige LoRaWAN-løsninger.

 

Powered by Labrador CMS