Distribusjon:

I porteføljen fra Truesense finnes det også et utviklingssett.

Arrow utvider porteføljen med presis lokaliseringsteknologi

Den globale distribusjonsavtalen lover enkel kundetilgang til avanserte nøkkelferdige moduler, evalueringssett og programvarebiblioteker.

Publisert

Arrow Electronics har annonsert en global distribusjonsavtale med Truesense, et ledende selskap innen edge AI, programvarealgoritmer og UltraWideBand (UWB) radar- og avstandsteknologi, for å distribuere Truesense-moduler, utviklingssett og programvare.

Avtalen lar Arrows kunder akselerere nye produktdesign ved å utnytte Truesense UWB-moduler for roller som kommunikasjon, avstand og lokalisering, sanntidsplassering, aktivasporing, gestdeteksjon, tilgangskontroll og miljøsensorer.

UWB-teknologien er basert på IEEE 802.15.4a/z og optimert for presis plassering, inkludert høy nøyaktighet og pålitelighet, lav forsinkelse, sikkerhet og lavt strømforbruk. UWB er motstandsdyktig mot hindringer, interferens og multibanefeil. Den skal også egne seg godt innendørs i sammenhenger som smarte bygninger, smarte fabrikker, medisinske applikasjoner som pasient- og utstyrsovervåking, og utstyr for virtuell virkelighet (VR) og utvidet virkelighet(AR) ).

Truesense ble grunnlagt i 2020 og er nært knyttet til Politecnico University i Milano. Den nåværende porteføljen, som nå er tilgjengelig fra Arrow, omfatter DCU040- og DCU150-modulene for ulike brukstilfeller basert på NXP Semiconductors' Trimension-kretser, og vil snart gjøre tilgjengelig en ny modul og plattformer for radarbruk. Truesense-moduler integrerer antenner og eksterne komponenter som klokke og filter. Det betyr at det ikke er noe krav til RF-design av brukeren.

Utviklingssettet Truesense UWB er klart til å plugges inn i Arduino-maskinvare og er enkelt konfigurert for å hjelpe utviklingen av nye produkter som inneholder UWB-teknologi.

Man kan også dra nytte av Truesense UWB-programvarebiblioteker, AI-algoritmer, smartapper og kodeeksempler.

Powered by Labrador CMS