Test og måling:

Samarbeider for å utvikle ende-til ende IQ-fangst

Anritsu har inngått samarbeid med AnaPico AG, som svar på et økende behov i markedet for å fange opp RF-signaler av interesse over luften og deretter spille dem av fra vektorsignalgeneratorer.

Publisert

Anritsu IQ Signal Master MX280005A PC-applikasjonen er blitt forbedret for å integrere fangst av RF IQ-signaler ved å bruke Field Master Pro MS2090A spektrumanalysator og deretter laste IQ-datafilen inn i AnaPico VSG for avspilling på alle frekvenser opptil 40 GHz . Den sømløse prosessen med IQ-datafangst og -avspilling er ideell for dybdetesting av mottakernes respons på et bredt spekter av signaler.

Muligheten til å registrere og analysere et bredt spekter av radiosignaler, inkludert radarer, telemetrikoblinger, sikker kommunikasjon og jammere, blir stadig viktigere for sikkerhets- og forsvarsbyråene. IQ Signal Master MX280005A integrerer all nødvendig funksjonalitet i en enkelt pakke som administrerer fangstkonfigurasjonen, har en innebygd spektrumanalysator-avspilling med mikrosekundoppløsning og avspilling av det fangede signalet ved enhver frekvens til 40 GHz.

Innebygde intelligente algoritmer inkluderer verktøy for raskt å finne og trekke ut signaler av interesse fra store datafiler, utvinning av lavnivåsignaler fra støyen og scenariotesting for å validere ytelsen til mottakere mot trusler fra den virkelige verden.

Powered by Labrador CMS