Instrumenter:

Anritsu går i lufta

OEMer og tredjeparts testhus kan nå gjennomføre Skylo-definert testing av ikke-jordbasert nettverksenheter ved bruk av Anritsu testplattformer.

Publisert

Skylo Technologies, global tjenesteleverandør for ikke-jordbaserte nettverk (NTN), kunngjorde i dag at Anritsu Corporation vil gjøre det mulig for OEMer og tredjeparts testhus å gjennomføre Skylo definert testing av NTN-utstyr ved bruk av Anritsu testplattformer. Samarbeidet vil gjøre det mulig for produsenter av enheter, moduler og brikkesett å bruke en tredjepart for å sikre at produktene deres er kompatible med Skylos nettverk.

Anritsus avanserte testmetoder og utstyr vil spille en avgjørende rolle i å evaluere robustheten og effektiviteten til enheter beregnet for bruk på Skylos nettverk. Denne testprosessen er designet for å nøye vurdere hver enhets funksjonalitet, signalintegritet og radiofrekvensegenskaper (RF), og garanterer at de tåler ulike og potensielt utfordrende miljø- og RF-forhold.

Anritsu vil støtte testområder som RF-parametri, Over-The-Air (OTA), ytelse, protokollkonformitet og RF-konformitetstester.

Anritsu vil demonstrere RF-måling av NTN (Non-Terrestrial Network) NB-IoT, et av nøkkelelementene for satellitt «direkte til enhet», på MWC 2024 i Barcelona. Instrumentet som brukes er Anritsus MT8821C Radio Communication Analyzer som gjør det mulig å teste RF parametrisk med samtaleforbindelse i NTN-miljø.

Powered by Labrador CMS