Komponenter:

JASM, TSMCs majoritetseide produksjonsdatterselskap i Kumamoto, Japan. Dette er en illustrasjon av den nye fabrikken. Andre medeiere/investorer er Sony Semiconductor Solutions, DENSO og Toyota.

Analog Devices utvider samarbeid med TSMC

Spesialordning gjennom JASM sikrer ADIs langsiktige forsyning av komponenter og fokuserer på 40nm og finere prosessteknologinoder.

Publisert

Analog Devices har annonsert at selskapet har inngått en spesiell avtale med TSMC for å levere langsiktig produksjonskapasitet gjennom Japan Advanced Semiconductor Manufacturing, Inc. (JASM) , TSMCs majoritetseide produksjonsdatterselskap i Kumamoto, Japan.

Dette bygger på ADIs mer enn 30-årige partnerskap med TSMC, og legger til et nytt alternativ for å sikre ytterligere kapasitet av finepitch-teknologinoder, og for å betjene kritiske plattformer på tvers av virksomheten, inkludert trådløs BMS (wBMS) og Gigabit Multimedia Serial Link (GMSL)-applikasjoner.

For mer informasjon om ADIs hybridproduksjonsnettverk, besøk https://www.analog.com/en/who-we-are/resilient-hybrid-manufacturing.html.

Powered by Labrador CMS