IoT

Kontron spisser virksomheten

Kontron åpner året med ny merkeidentitet, satser på spisset kombinasjon av sin IoT-, programvare- og 5G-ekspertise.

Publisert

Som en allerede veletablert merkevare i de europeiske og nordamerikanske markedene, fortsetter Kontron AG å styrke seg som en ledende spesialist innen IoT og Industri 4.0.

Selskapet kunngjør nå at de fullt ut fokuserer sin bedriftsstrategi på sin IoT-portefølje og har derfor solgt størstedelen av IT-tjenestevirksomheten i 2022.

Selskapets nye logo.

- Med en ny og frisk merkeidentitet vil selskapet nå også presentere seg på nytt via det nye Kontron-merket i år, skriver selskapet i en pressemelding i dag. Rebrandingen skal forene Kontron-merkene, og fange opp samarbeid og ekspertise i selskapets virksomheter innen IoT, programvare og 5G-sektorene.

Kontron er en multinasjonal teknologibedrift som leverer smarte IoT-løsninger på tvers av en rekke industrielle markeder som industriell automasjon, medisin, transport, kommunikasjon og smart energi.

Innen 2025 søker Kontron å oppnå en inntektsøkning til 2 milliarder euro innen IoT-sektoren, opplyser selskapet.

- Dette er en spennende tid for selskapet vårt når vi fullfører overgangen mot en ren IoT-aktør og fortsetter å vokse med full kraft i IoT-markedet, sier Hannes Niederhauser, administrerende direktør i Kontron Group i en kommentar.

Powered by Labrador CMS