Kraftelektronikk:

Lagerfører nytt eFuse-referansedesignprodukt fra Vishay

DigiKey melder at referansedesignproduktet EFUSE-48V100A fra Vishay, nå er tilgjengelig globalt fra distributøren.

Publisert

Vishay eFuse har TrenchFET MOSFET-er og er designet for å håndtere kontinuerlig strøm opp til 100 ampere. Den kan operere kontinuerlig med maksimal strøm med mindre enn 14 watt tap uten å kreve aktiv kjøling. eFuse har også en «pre-charge»-funksjon, kontinuerlig strømovervåking og overstrømsbeskyttelse.

I følge en pressemelding fra DigiKey heter det blant annet: «Med den jevne økningen i 48-volts eMobility-applikasjoner, er halvlederbaserte tilbakestillbare sikringer som EFUSE-48V100A ideelle for å erstatte mekaniske releer, kontaktorer og ikke-tilbakestillbare sikringer.»

I tillegg til sikker tilkobling og frakobling til 48-volts strømkilder som høyenergibatteripakker, har EFUSE-48V100A også rask frakobling av laster på under 2 μs, en tilbakestillbar sikring og en justerbar strømgrense. Den er designet for å fungere i batteristyringssystemer, EV-testmiljøer, solcelleinstallasjoner, industri- og hjemmeautomatisering, industri- og serverdatabehandling, nettverk, telekom og strømforsyninger for basestasjoner.

For mer informasjon: EFUSE-48V100A.

Powered by Labrador CMS