Sponset artikkel

Ny: Digilent Analog Discovery PRO 5000-serien

Alt-i-ett 1GS/s 100MHz MSO, funksjonsgenerator, strømforsyning og DMM. Topp arbeidsbenken med den største, frekkeste og dristigste Analog Discovery til nå.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Etter å lanseringen av den populære Analog Discovery Pro 3000-serien, flytter Digilent grensene enda lenger og bringer ADP5250, med sin høyere samplingsfrekvens og båndbredde og et mer robust design, til Analog Discovery Pro-familien. Og den høyt rangerte WaveForms-programvaren, som er gratis, holder kontrollen.

Mikset signaloscilloskop med høyere samplingsfrekvens og båndbredde

Designet for å kombinere et komplett sett med instrumenter til en fleksibel og programmerbar enhet, har ADP5250 et mikset signaloscilloskop med to 100 MHz, opptil 1 GS/s analoge inngangskanaler, en bølgeformgenerator med opptil to 20 MHz sinus-utganger, 34 digitale kanaler med en samplingshastighet på opptil 100 MS/s, en «tri-output» strømforsyning som kan ta opp til 25 V, en ekstern trigger og en innebygd programmerbar DMM.

Det ultimate alt-i-ett-testsystem

Analog Discovery Pro-instrumenter har en rekke avanserte trigge-alternativer. Instrumenter i WaveForms kan krysstrigges, for eksempel ved å aktivere en oscilloskopfangst basert på en mottatt og dekodet digital protokoll.

I tillegg kan eksterne signaler utløse hendelser ved å bruke den dedikerte eksterne trigger inn-/utgangen. Vår gratis WaveForms-programvare gir disse funksjonene som kan konfigureres i selve instrumentene, eller for mer kontroll eller automatisering i et av de tilgjengelige skriptgrensesnittene. Følgende instrumenter er tilgjengelige i WaveForms-applikasjonen for ADP5250:

  • Oscilloskop
  • Logikkanalysator
  • Bølgeformgenerator
  • Statisk I/O
  • Strømforsyninger
  • Spektrumanalysator
  • DMM
  • Nettverksanalysator
  • Impedansanalysator

Merk: ADP5250 er kun for Windows®.

WaveForms programvareapplikasjoner

WaveForms er en gratis programvareapplikasjon for ADP5250 og muliggjør bruk av tilgjengelige analoge og digitale instrumenter. Programvaren har blitt foredlet av tilbakemeldinger fra kunder i over 10 år og har et brukergrensesnitt for PC- og bærbar PC som gir samme følelse som tradisjonelt benkinstrument-programvare. Instrumentet kommuniserer med WaveForms via en USB-tilkobling til datamaskinen, slik at brukere kan fange opp, registrere, analysere og generere bølgeformer med blandet signal og blandet domene. WaveForms kan lastes ned og installeres på under 60 sekunder og kan testes uten maskinvare ved å bruke demomodusfunksjonen. I tillegg til bruk av instrumenter i applikasjonen, har WaveForms et skriptredigeringsverktøy som tillater tilpasset skripting av instrumentet i JavaScript. WaveForms er designet for å kjøres på en bærbar eller stasjonær datamaskin.

For enda mer tilpasningspotensial kan WaveForms Software Development Kit (SDK) brukes til å lage tilpassede applikasjoner og skript i Python, C og flere språk. Selv om den ikke støttes offisielt, er ADP5250 også kompatibel med NIs VirtualBench C API og VirtualBench LabVIEW™ VIs.

Sjekk ut Analog Discovery Pro 5000-seriens ressurssenter for flere veiledninger, veiledninger og applikasjoner.

Digilent Analog Discovery Pro ADP5250 er også tilgjengelig fra Elfa Distrelec.

Powered by Labrador CMS