Nordic Semiconductor

Nordics nRF Connect SDK 2.1.0 gir støtte for alle funksjonene i 1.0-versjonen av Matter over Thread.

Utviklingssett med full funksjonsstøtte for Matter 1.0

Nordic Semiconductor har utgitt den nyeste versjonen av nRF Connect SDK som gir støtte for alle funksjonene i 1.0-versjonen av Matter over Thread.

Publisert Sist oppdatert

Denne støtten er relatert til Connectivity Standard Alliances formelle bruk av Matter-spesifikasjonen versjon 1.0. Matter er en standard for interoperabilitet av smarthjemutstyr som stadig flere slutter seg til.

nRF Connect SDK er Nordics skalerbare og enhetlige utviklingsverktøy for å bygge produkter basert på selskapets nRF52 og nRF53 Series Systems-on-Chip (SoCs), nRF91 Series System-in-Package (SiP) pluss den nylig lanserte nRF7002 Wi-Fi 6 Companion IC. nRF Connect SDK 2.1.0 inkluderer full Matter over Thread og legger til eksperimentell støtte for Matter over Wi-Fi for nRF5340 SoC i kombinasjon med nRF7002 Companion IC.

Innlemmelsen av Matter over Thread kommer etter at Nordic var det første selskapet som fikk Thread 1.3-sertifisering for nRF Connect SDK tidligere i år. Thread 1.3 er en forutsetning for Matter over Thread og sertifiseringen kan enkelt overføres til selskapets kunder.

At nRF Connect SDK 2.1.0 er merket «eksperimentell» betyr bare at den er blitt utgitt før Matter 1.0 er formelt tatt i bruk. Nordic vil snart gi ut en nRF Connect SDK 2.1.X for å gi nødvendige feilrettinger og små forbedringer i Matter over Thread og for å fjerne den eksperimentelle statusen. Kunder kan fortsette å bruke nRF Connect SDK 2.1.0 for å samsvare med Matter 1.0-spesifikasjonen etter noen mindre manuelle oppdateringer. Matter over Wi-Fi vil bli hevet fra eksperimentell til full støtte når nRF7002 går i volumproduksjon.

Powered by Labrador CMS