AMDs kjøp av Xilinx er forsinket

AMDs avtale om å kjøpe FPGA-leverandøren Xilinx er forsinket til 2022, som er lenger enn forventet.

Publisert

AMDs avtale om å kjøpe Xilinx for 35 milliarder dollar har blitt forsinket til 2022 av regulatoriske myndigheter i Kina. Avtalen har godkjenning fra amerikanske og europeiske myndigheter, men kinesisk godkjenning var avhengig av endringer i strukturen i avtalen med det de kaller «markedsremedier».

– Vi fortsetter å gjøre gode fremskritt med de nødvendige regulatoriske godkjenningene for å avslutte transaksjonen vår, heter det fra AMD. – Selv om vi tidligere hadde forventet at alle godkjenninger var sikret innen utgangen av 2021, har vi ennå ikke fullført prosessen, og vi forventer nå at transaksjonen avsluttes i første kvartal 2022. Samtalene våre med regulatorer fortsetter produktivt, og vi forventer å sikre alle nødvendige godkjenninger.

Fremdriften av avtalen har fått mer fokus i lys av spenningen mellom amerikanske og kinesiske myndigheter om handel. Nvidias avtale om å kjøpe den britiske prosessorutvikleren ARM, opprinnelig verdsatt til 40 milliarder dollar og nå potensielt verdt 54 milliarder dollar, har også falt i veien for regulatorer i USA, Europa og Kina, skriver eeNews Europe

Powered by Labrador CMS