School of Measurement-konseptet er en forbedring av det tidligere virtuelle seminaret Oscilloscope Days.

Gjør europaturné med Oscilloscope Days

Arrangementet Oscilloscope Days til Rohde & Schwarz fortsetter å utvikle seg, og kombinerer virtuelle sesjoner med en rekke virkelige arrangementer, kalt School of Measurement.

Publisert

Fra og med et digitalt kick-off 27. oktober 2022, er serien satt til å kjøres gjennom hele 2023 med stopp på flere steder i Europa – også Norge. Det er gratis å delta på seminarene.

Mens den første School of Measurement vil være en direktesendt webcast 27. oktober 2022, vil flere arrangementer tilbys på Rohde & Schwarz-lokasjoner rundt om i Europa og på forespørsel. Norge står på listen, men dato er ikke fastsatt ennå.

School of Measurement-sesjonene vil bli presentert av tekniske eksperter fra Rohde & Schwarz og fokusere på virkelige designutfordringer innen kraftelektronikk, samtidig som deltakerne tilbys en mulighet for praktisk interaksjon. Kraftelektronikk omfatter et bredt spekter av bruksområder, fra små kraftomformere i laveffektapplikasjoner til storskala kraftproduksjon og overføringssystemer. School of Measurement-konseptet vil introdusere deltakerne til prinsippene for kraftelektronikkapplikasjoner som krever en grunnleggende til avansert forståelse av kraftkonverteringssystemer i moderne applikasjoner ettersom de erstatter konvensjonelle kraftelektronikkdesign.

Ved å kombinere teori med praksis på de personlige øktene, kan deltakerne bruke de nyeste R&S MXO 4-oscilloskopene under testforhold på faktiske DUT-applikasjoner. Ulike øvelser som vil bli fremhet er blant annet DC/DC og AC/DC konvertering, kontrollsløyfer, filterresponser, EMI debugging, grunnleggende FFT og protokolldekoding, komponentkarakterisering, effektivitetsmålinger og beregning av tap, samt strøm- og PWM-signalanalyse.

For mer informasjon om Rohde & Schwarz Oscilloscope Days og for å registrere deg for virtuelle og/eller fysiske økter: Oscilloscope days og School of Measurement.

Powered by Labrador CMS