Reed-reléer på opptil 200W

Nå kommer reed-reléer med betydelig høyere strømstyrker og kompakte størrelser beregnet for tettere pakking.

Publisert

Det er Pickering Electronics som nå lanserer et nytt høyspenningsrelé i sin Series 67 produktportefølje. Den har den kraftigste svitsjen i Pickerings utvalg, spesifisert opp til hele 200W. Med en stand-off spenning på opp til 8 kV, og i stand til å svitsje 6 kV med en effekt på 200W, er reléene i Series 67 konstruert med bruk av en lederamme i Single-in-Line (SIL) format og har blant annet mindre spoler, noe som resulterer i en mindre pakke enn det som er vanlig for denne typen komponenter, opplyser produsenten.

– Tungsten-kontakter med lang levetid og med høyere effekt- og strømkapasitet gjør at de nye reléene kan benyttes i høy-ytelses applikasjoner der høy pålitelighet er påkrevd. Den uvanlige SIL-pakkeutformingen tillater noen interessante stablingsmuligheter og gjør reléene meget anvendelige i forbindelse med utvikling av høytetthets multipleksere eller matriser, uttaler teknisk spesialist Kevin Mallett hos Pickering.

De tørre reed-reléene har kretskortforbindelser til både svitsj og spole. Komponenter er tilgjengelig med 5, 12 og 24V spoler med intern diode som opsjon, og i 1 Form A og 1 Form C konfigurasjoner. Andre spenningsverdier kan også leveres.

Produktene skal egne seg i høyspenningsapplikasjoner som f.eks. elektrosolar og kabeltesting. Mer informasjon om den nye serien finner du her.

Powered by Labrador CMS