Ladefunksjon og NFC i ett

WE-WPCC WPT/NFC fra Würth Elektronik skiller seg ut fra porteføljen av spoler for trådløs kraftoverføring: Trådløs kraftspole med integrert NFC-antenne.

Publisert Sist oppdatert

Dette utvalget er nå utvidet til fem modeller, med mottakerspoler for sendeeffekter på opptil 30, 40 og 50 watt, og sendere for 100 og 120 watt. Senderne kan brukes i henhold til standardene Qi (5 W og 15 W) og Air Fuel Alliance for lading av forbrukerelektronikk som smarttelefoner, smartklokker, kroppsnært utstyr, digitale kameraer eller nettbrett, samtidig som de overfører data for identifikasjon eller betalingsapplikasjoner. Det er også mulig å bestille proprietære industrielle løsninger med høyere ytelse.

Trådløs kraftoverføring er spesielt interessant når mobile enheter skal kapsles inn – for eksempel innen medisinsk teknologi. Av denne grunn er de trådløse strømspolene utformet slik at de også kan brukes utenfor begge ovennevnte standarder for forbrukerelektronikk. Mens produsenten allerede hadde introdusert en metode for å overføre små datamengder med den induktive feltmodulasjonsteknikken, gir denne løsningen nå muligheten til å overføre datahastigheter på opptil 848 kbit/s ved å kombinere den med en NFC-antenne.

I følge selskapet er spolene svært effektive til å overføre energi takket være litz-tråd og høykvalitets ferrittmateriale. Den høye permeabiliteten til skjermingen konsentrerer magnetfeltet og beskytter sensitiv elektronikk eller batterier mot interferenssignaler.

De nye trådløse kraftspolene med NFC-antenne er nå tilgjengelig fra lager uten minimumsbestillingsantall, og gratisprøver er tilgjengelig på forespørsel, får vi vite.

Powered by Labrador CMS