Foto: TouchNetix

TouchNetix med suksessfull emisjon

Etter fusjonen mellom TouchNetix Ltd. og MyWo AS har det som nå heter TouchNetix AS, gjennomført en kapitalinnhenting på 95 millioner kroner. Dette er midler som skal bidra til ytterligere vekst.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Tilrettelegger for emisjonen var SpareBank 1 Markets. Sammen med en gruppe private investorer og ansatte, ble emisjonen ledet av følgende institusjonelle investorer: Alliance Venture, Firda, Investinor, Investitude, og Salvesen & Thams.

Midlene skal benyttes til ytterligere internasjonal vekst i det raskt voksende berøringsskjerm-markedet og å øke selskapets aktivitet på de høyt etterspurte berøringsfrie skjerm-løsningene, heter det i en pressemelding.

MyWo AS, Trondheim, Norge og TouchNetix Ltd., Fareham, Storbritannia, fusjonerte til ett selskap – TouchNetix AS – i mars 2021. Selskapene har samarbeidet med felles strategi og utvikling av neste generasjon skjermsensorbrikker (aXiom) siden 2016.

Etter sammenslåingen har TouchNetix en global organisasjon med til sammen 40 ansatte i 6 land. Det fusjonerte selskapet blir en komplett leverandør av sensorbrikker og sensormodul-/systemløsninger.

Powered by Labrador CMS