Forsyningskjeden:

Seminar om falske komponenter

Komponentangst? Counterfeit Electronics and Materials Symposium i Coventry 14.-15- mars kan gi nyttig informasjon.

Publisert

Her kan du nemlig oppdatere deg på de nyeste triksene for å lure komponentkjøpere, og ikke minst hvordan unngå falske og ubrukelige komponenter.

- Endringene i forsyningskjeden for elektronikk har vært raske og voldsomme de siste tiårene, og følgene for elektronikkselskapenes praksis er fortsatt i utvikling. Det er godt forstått at plagen med forfalskede elektronikkomponenter er relatert til endringene i forsyningskjeden, men det er bare en av de mange konsekvensene, skriver arrangøren.

Dette symposiet skal være et forum for å dekke alle aspekter av endringer i forsyningskjeden for elektronikkomponenter når det gjelder hvordan en organisasjon utfører utvalg og håndtering av komponenter gjennom hele livssyklusen til delene. Videre skal man gå utover anekdoter og eksempler på forfalskede komponenter, og fokusere på løsningene som er tilgjengelige og er under utvikling av alle sektorer i industrien.

Symposiet er organisert av bransjeorganisasjonen for elektronikkproduksjon SMTA, i samarbeid med Center for Advanced Life Cycle Engineering (CALCE) og Anti-Counterfeiting Forum, og finner sted på Manufacturing Centre, Coventry i Storbritannia.

Mer informasjon og påmelding her (ekstern lenke).

Meld deg på vårt Nyhetsbrev og vinn!

Få Nyhetsbrev fra Elektronikk to ganger i uken. Melder du deg på nå, kan du vinne spennende utviklingssett: https://www.elektronikknett.no/motta-nyhetsbrev-fra-elektronikk-to-ganger-i-uken/3159206

Powered by Labrador CMS