Kraftelektronikk:

2A Schottky likerettere

De nye 2A Schottky likeretterne fra Diodes Incorporated skal med sin DSN1406-pakke være de minste i sin klasse.

Publisert

Diodes Incorporated lanserer nå de nye likeretterkretsene SDT2U30CP3 (30V/2A), SDT2U40CP3 (40V/2A), og SDT2U60CP3 (60V/2A), som de hevder oppnår industriens høyeste strømtettheter i sin klass.

Med kompakt størrelse og egenskaper som lavt foroverspenningsfall og termisk motstand tar produktene ifølge produsenten tak i designutfordringer for mindre og mer effektive bærbare, mobile og bærbare enheter.

Denne serien med innovative høystrøms-trench Schottky-likerettere er plassert i en brikkeskalapakke (CSP) som kun opptar 0,84 mm² kortplass. De kan brukes til en rekke forskjellige formål, og fungerer som blokkerings- eller beskyttelsesdioder for reverspolaritet, boost-dioder og svitsjedioder.

Trioen skal være de første 2A-trench Schottky-likeretterne noensinne som er designet i X3-DSN1406-2-pakken, noe som gjør disse til bransjens minste i sin klasse. Sammenlignet med lignende OFM-pakker, tar de opp bare 3,4 % av kretskort-området. Disse ultratynne CSPene, med en typisk profil på 0,25 mm, forkorter også termiske baner. Dette resulterer i forbedret strømtap, som til slutt reduserer termisk relaterte materialkostnader og øker det totale systemets pålitelighet betydelig.

Deres ultralave foroverspenningsytelse, typisk 480mV (580mV for SDT2U60CP3), skal minimere effekttap, og muliggjør utforming av systemer med høyere effektivitet.

 

Powered by Labrador CMS