STMicroelectronics

Deler kode på GitHub

STMicroelectronics har opprettet et hotspot på GitHub for å være vert for pålitelig kode utviklet internt for sine STM32-mikrokontrollere.

Publisert

STM32 Hotspot på GitHub er vertskap for profesjonelt utviklede, innvevde programvareprosjekter for STM32-mikrokontrollere. Den ikke-produktintroduserte koden ble laget av STs interne ingeniører, opprinnelig skrevet for demonstrasjoner og proof-of-concept-modeller, skriver eeTimesEurope.com.

Kodeeksempler som disse vil vanligvis ikke deles utenfor ST. Prosjektene i STM32 Hotspot kan bidra til å akselerere utviklingen av ofte nødvendige funksjoner og koden er klar til å lastes ned gratis og distribueres under STs vanlige lisensvilkår for direkte integrasjon i kundenes egne applikasjoner.

STM32 Hotspot sameksisterer med STs hoved GitHub-organisasjon, som gir tilgang til all offisiell STM32 åpen kildekode-programvare inkludert STM32Cube-plattformen og STM32MPU innvevd programvare. Sammen utvider de to fellesskapene støtte for brukere av de over 1200 mikrokontrollervariantene i STM32-familien basert på ARM Cortex-M innebygde kjerner og Cortex-A7 MPU-kjernen.

Koden i hotspot inkluderer STM32WB-BLE-AI-MotionSense, som kombinerer AI og RF ved å kjøre en maskinlæringsapplikasjon på en STM32WB. Systemet kan skille mellom å gå, løpe eller bli liggende. Den sender deretter resultatet over Bluetooth til ST BLE Sensor-applikasjonen på iOS eller Android.

Prosjektet kommer med forhåndsdefinerte modeller som kjører på STM32WB5MM-DK-kortet, som bruker ISM330DHCX, en treghetssensor med en maskinlæringskjerne. Koden viser dermed hvordan AI på kanten kan kjøre kraftige modeller på en enhet som en STM32WB, takket være prosesseringsmulighetene tilgjengelig på sensoren.

GitHub-brukere kan finne STM32 Hotspot på github.com/stm32-hotspot.

Powered by Labrador CMS