Kapslinger for magnetiske overflater uten boring

OKW Gehäusesysteme presenterer EASYTEC hurtigmonterte flensede kabinetter for sensorapplikasjoner, nå tilgjengelig for magnetiske overflater uten boring.

Publisert Sist oppdatert

Avhengig av bruksområdet kan EASYTEC-kabinetter også enkelt festes til egnede magnetiske overflater med standardmagneter direkte på kabinettflensen, for eksempel til maskiner laget av stål, gjenstander som skal måles, koblingsutstyr, etc. For å beskytte overflater mot riper og for å forhindre at kapslingene glir, er gummibelagte magneter ideelle.

Bruken av magneter gjør det enkelt å installere uten å måtte bore hull. I tillegg har brukerne mer fleksibilitet i bruken av utstyret sitt, for eksempel som dataloggere, analysesystemer osv.

Løsningen lover god stabilitet. Den flate basen har en buet utsparing for enkel og sikker stangmontering.

Bruksområder inkluderer IoT/IIoT, sensorsystemer, sikkerhet og overvåking, lagerkontroll, miljø-, medisinsk- og laboratorieteknologi.

EASYTEC er tilgjengelig i fire planstørrelser: original 80 og 100 – og nå ny 125 og 150. Hver planstørrelse tilbys i to høyder, noe som gir en rekkevidde på åtte størrelser fra 101 x 50 x 22 mm til 172 x 93 x 46 mm. Kapslingene er støpt i det røffe og UV-stabile ASA+PC-FR (UL 94 V-0) i off-white (RAL 9002) som standard. Tilbehør inkluderer IP 65 tetninger, 2,5 x 6 mm selvskruende skruer (PZ1 og Torx T8) og en Torx T8 skrutrekker.

Tilpasningsalternativer fra produsenten inkluderer CNC-maskinering, lakkering, utskrift / lasermerking av strek-koder og logoer, EMC-skjerming, installasjon og montering.

Powered by Labrador CMS