Robust trykkgiver for industri

TDK kommer nå med en ny kompakt og robust trykkgiver for industrielle anvendelser.

Publisert

TDK Corporation presenterer i disse dager den nye kompakte, robuste trykkgiveren B58620F3800B768 AFA for skrumontering, rettet mot et stort spekter av industrielle anvendelser. Den er utviklet for et trykkområde fra 1 bar til 11 bar og temperaturer fra -20 °C til +125 °C.

Dimensjonene er 48 x 27 x 24 mm. Ifølge produsenten skal den nye giveren tilby god målenøyaktighet, på ±0.5 prosent FS (full skala) i temperaturområdet +20 °C til +80 °C.

Den piezoresistive trykkgiveren er basert på MEMS-teknologi med en robust trykkport i rustfritt stål. Den skal være egnet for trykkmåling av ikke-frysende medier som drivstoff, fortynnede syrer eller forurenset luft. Giveren har en trykkport på 0,4 mm i diameter med M10 gjenger og er enkel å montere.

Den integrerte signalbehandlingen skal kompensere for ikke-linearitets- og temperaturfeil. Den gir et presist, kalibrert analogt utgangssignal i området 0,5 V til 4,5 V med høy immunitet mot elektromagnetisk interferens (EMI).

Typiske bruksområder inkluderer industriell prosesstyring, pakkesystemer i næringsmiddelindustrien, pumpeovervåking og pneumatiske systemer.

Powered by Labrador CMS