VLSI-symposium:

Honolulu er heller ikke det verste stedet å dra på seminar.

Spennende workshop under VLSI-symposium

2024 IEEE Symposium on VLSI Technology & Circuits med invitasjon til workshop-bidrag – emner som skal inkludere det nye chiplet-økosystemet, generative AI-design, kvanteprosessering, heterogen integrasjon og åpen kildekode-design.

Publisert Sist oppdatert

I forbindelse med planleggingen av 2024 IEEE Symposium on VLSI Technology & Circuits har arrangørene annonsert en Call for Workshop-emner til støtte for konferansens tema: «Bridging the Digital & Physical Worlds with Efficiency & Intelligence».

Emnene og omfanget av workshop-sesjonene er fokusert på å slå sammen forskning med applikasjoner på områder som ikke er dekket i detalj i symposiumets tekniske program, og kan tjene som tema for fremtidige Symposium-sesjoner. Workshop-øktene vil bli holdt fysisk under symposiet søndag 16. juni 2024, og vil være tilgjengelige som on-demand innspilt innhold etter symposiet.

Fristen for innlevering av workshop-bidrag for symposiet er 11. desember 2023 kl. 23:59 PST (12. desember 10:59 norsk tid), med akseptmelding tidlig i januar 2024. Fullstendige detaljer for innlevering av verksted finner du på: https://www.vlsisymposium.org/program/call-for-workshops/

 IEEE Symposium on VLSI Technology & Circuits søker forslag til workshop-innsendinger om emner som inkluderer, men er ikke begrenset til:

• Åpen kildekode-design

• Chiplet- (brikkebit) økosystem: Utfordringer og muligheter

• Generativ AI-design

• Grensesnitt mellom brikker og biologi: Ultra-laveffekt kretsdesignteknikker

• Kretser for kvanteberegning

• 3D pakke- og integrasjonsteknologier

• Høyytelses blandet-moduskretser: Kunst i å balansere mellom analog versus digital innsats

• Spennende emner innen teknologi og kretsløp som oppmuntrer til kunnskapsdeling, samarbeidsdiskusjoner og innovasjon

 

Følgende informasjon kreves (ved å bruke det elektroniske innsendingsskjemaet):

• Tittel på workshopen

• Beskrivelse

• Arrangører (korte biografier og tilknytninger)

• Emner (potensielle presentasjonssegmenter)

• Potensielle talere

• Et sammendrag på én til to sider

Nå i sitt 44. år med å levere en unik konvergens av teknologi og kretser for mikroelektronikkindustrien, er 2024 IEEE Symposium on VLSI Technology & Circuits planlagt fra 16. – 20. juni 2024 i Honolulu, Hawaii. Symposiet holdes som en fem-dagers begivenhet, som kombinerer både live-sesjoner på stedet (Hilton Hawaiian Village), samt tilgang på forespørsel til utvalgte presentasjoner etter konferansen. Arrangementet tar for seg avansert VLSI-teknologiutvikling, innovativ kretsdesign og applikasjonene de muliggjør, slik som kunstig intelligens, maskinlæring, IoT, bærbare/implanterbare biomedisinske applikasjoner, big data, sky-/kantprosessering, kunstig virkelighet (VR) / augmentert virkelighet (AR), robotikk og autonome kjøretøy.

Spesielle arrangementer på symposiet inkluderer mentorarrangementer for kvinner i ingeniørfag og unge fagfolk, sponset av IEEE Electron Devices Society og Solid State Circuits Society, og den tradisjonelle luau-feiringen.

Mer informasjon: http://www.vlsisymposium.org

Workshop forbinder fysisk og digital verden

Neste års «IEEE Symposium on VLSI Technology & Circuits» har annonsert sin "Call for Workshops" under temaet: «Bridging the Digital & Physical Worlds with Efficiency & Intelligence». Workshop-øktene er fokusert på å kombinere forskning med applikasjoner på områder som ikke er dekket i detalj i Symposiums tekniske program. Symposiet vil bli holdt fra 16. – 20. juni 2024 i Honolulu, Hawaii som et personlig arrangement med on-demand tilgang til de tekniske øktene etter symposiet.

 

Powered by Labrador CMS