Kraftelektronikk:

DC-DC med høy isolasjon

Nye isolerte DC-DC omformere for forbruker-, industri- og IoT-anvendelser.

Publisert

CUI Inc, et selskap i Bel-gruppen, lanserer nå to nye chassismonterte DC-DC omformere for forbruker-, industri- og IoT-applikasjoner. Omformerne er tilgjengelige i to alternativer: PST50W-serien med 50 W isolert utgang og PST75W-serien med 75 W isolert utgang.

De to DC-DC omformerne tilbyr 4200 Vdc isolasjon og et 8:1 inngangsområde (9,5 ~ 75), og er tilgjengelige i åpen ramme og lukkede versjoner med alternativer for 12, 15, 24 og 28 V utgangsspenninger. Produktene er plassert i en chassismontert pakke, og har et utvidet driftstemperaturområde på -40 til +105 °C og beskyttelse mot kortslutning, overstrøm, overspenning, overtemperatur og underspenning.

Med forsterket isolasjon er omformerne EN/IEC 62368-sertifisert og skal ifølge produsenten oppfylle UL 62368 strømforsyningsstandard.

Med et innebygd EMI-filter og bunnplate – som ikke lenger krever at kundene kjøper dette separat – sammen med fjernstyrt av/på-kontroll, skal omformerne være et pålitelig alternativ for EV-lading, industrielle og eksterne telekomapplikasjoner, for eksempel mobilmaster. I tillegg oppfyller omformerne EN 50155 og EN 45545-2 standarder, noe som gjør dem egnet for jernbanedesign.

Powered by Labrador CMS