Infineon:

Lanserer fullt integrert løsning for søvnovervåking

Infineon lanserer i dag, under OktoberTech Silicon Valley, en kontaktløs, personvernsentrisk søvnkvalitetsløsning som enkelt kan integreres i OEM-utstyr som nattbordslamper, TV-er, smarthøyttalere og luftrensere.

Publisert

Infineons 60GHz Radar, PSoC og Wi-Fi-teknologier, er XENSIV Sleep Quality Service designet for å måle og bidra til å optimalisere brukerens søvn basert på individuelle behov. OEM-er kan nå bringe sine søvnkvalitetsaktiverte sluttbrukerutstyr på markedet i opptil en tredjedel av tiden og fokusere på funksjonalitet som utnytter deres eget økosystem, heter det i en pressemelding.

Radarbrikken er en viktig komponent i den integrerte løsningen.

Vitenskapen viser at mangel på sunn søvn kan føre til betydelige helserisikoer som depresjon og hjertesykdom. Videre tyder forskning på at tretthet fra utilstrekkelig søvn resulterer i tap på så mye som 411 milliarder dollar per år for USAs økonomi, mens kjøring når du er trøtt er en sannsynlig en faktor i opptil 16,5 % av dødsulykkene med motorkjøretøyer. Å forbedre søvnkvaliteten og overvåke søvnytelsen er en av de beste måtene å forbedre helsen på, redusere risikoen for døsig kjøring og øke læringsevnen, heter det.

Infineons XENSIV Sleep Quality Service gjenkjenner og tilpasser seg automatisk til en persons naturlige søvnrytme for å bidra til å forbedre søvnkvaliteten og gi informasjonen som er nødvendig for intelligent styring av for eksempel adaptiv belysning, oppvarming, kjøling og luftkvalitet. Nøkkelfunksjoner inkluderer 1) søvnmåling som skiller mellom sover og våken, total søvntid, søvneffektivitet, tid til å sovne, antall oppvåkningshendelser; 2) påvisning av søvnstadier som REM eller ikke-REM; og 3) respirasjonsfaktorer inkludert unormale endringer i pusteintensitet.

Som en del av Infineons bredere «Sensing as a Servic»e (SEaaS), tilbys en fullstendig administrert, ende-til-ende-løsning som består av sensor, beregning og tilkobling av maskinvare, tilhørende fastvare og en skybasert tjeneste for å behandle og analysere data fra millioner av brukere globalt.

Powered by Labrador CMS