Verdenseliten innen EMC samles i Göteborg

EMC Europe arrangeres for andre gang i Sverige, og Göteborg, den 5.-8. september.

Publisert

– Det er fantastisk gøy at vi endelig kan møtes på ordentlig igjen, og dette gjenspeiles også i den store interessen fra både deltakere og utstillere, sier Jan Carlsson, styreleder i EMC Europe 2022.

Arrangørene anslår at omkring 500 delegater fra hele verden kommer til å delta.

I løpet av de fire konferansedagene presenteres rundt 160 ulike tekniske bidrag. I tillegg til disse presentasjonene av kjente tungvektere innen EMC-feltet, arrangeres rundt 30 workshops i ikke mindre enn syv parallelle rom i løpet av den første dagen av arrangementet.

Mandagens Workshops og Tutorials tilbyr EMC Europes sterkeste startfelt noensinne, melder programkomiteen. I løpet av dagen vil det siste innen 5G og trådløs kommunikasjon, EMC for fornybar energi (f.eks. solcelleinstallasjoner), Automotive EMC og modusendrende kammerteknologi presenteres.

Jan Carlsson

– Det er spennende og unikt at vi kan tilby en slik mengde og bredde av ulike workshops, det gjør arrangementet mer tilgjengelig også for de som ikke er akademikere, sier prof. Jan Carlsson fra Provinn, som er styreleder i EMC Europe 2022.

Parallelt arrangeres det en fagmesse over to dager, 6.-7. september. Rundt 35 utstillere, både nasjonale og internasjonale, vil være på stedet og presentere sine nyeste produkter og tjenester.

EMC Europe, International Symposium on Electromagnetic Compatibility, arrangeres i september hvert år. Tidligere vertsbyer inkluderer Dresden, Roma og Barcelona. De siste to årene har konferansen vært avholdt i digital form, men i 2022 vil arrangementet igjen finne sted fysisk, da på Svenska Mässan sentralt i Gøteborg.

Fakta EMC Europe 2022:

Dato: 5-8 september

Sted: Svenska Mässan, Göteborg

Arrangører: Provinn AB samt Content Avenue AB

www.emceurope2022.org

Powered by Labrador CMS