Embedded World 2024:

Styrepanel med i.MX8M Plus prosessor

Kontron lanserer nytt styrepanel med et stort spekter av tilkoblingsmuligheter og opsjon for CODESYS SoftPLC.

Publisert Sist oppdatert

Kontron presenterer sin nye styrepanel-produktlinje basert på den nyeste prosessorteknologien på Embedded World 2024-utstillingen. Den integrerte programvaren er basert på Kontrons smarte QIWI Toolkit og har muligheten til å bruke CODESYS SoftPLC.

Kontron har utvidet sin HMI-portefølje til å inkludere høyytelses styrepaneler basert på Arm NXP i.MX8M Plus-prosessorer for enhets- og maskinstyringer og bygningsautomatisering. Den nye produktlinjen er preget av sin forbedrede generelle høye databehandlings- og grafikkytelse, et bredt spekter av tilkoblingsmuligheter og funksjoner.

De mange grensesnittene gir mulighet for kommunikasjon med ulike feltbusser og skyforbindelser. I tillegg tilbyr styrepanelet med dets interne M.2-spor og ekstra utvidelseskontakter et bredt spekter av tilpasningsmuligheter for å møte forskjellige krav.

Det eksisterende kapslingsdesignet med optisk bondet multi-touch IPS-skjermer (7" - 15,6" FHD) er blitt beholdt i henhold til kompatibilitet. De er tilgjengelige med rammer i aluminium eller rustfritt stål og er spesielt designet for bruk i industrielle applikasjoner og for omgivelsestemperaturer fra 0 til +55 °C. Standardversjonen er egnet for montering i styreskap og konsoller med IP65 beskyttelsesklasse i front.

Med kontrollerkortene til styrepanelene leverer Kontron også CU og CUmini topphat-skinnedatamaskiner, som er egnet for bruk som kantenheter.

CODESYS SoftPLC er valgfritt tilgjengelig for rask og effektiv implementering av sofistikerte automatiserings- og visualiseringsløsninger.

Det integrerte QIWI Software Toolkit gir brukeren muligheter for enkel konfigurering og parametrisering av enhetsinnstillinger, nettleseregenskaper og CODESYS-innstillinger.

Powered by Labrador CMS