Distribusjon:

Eksempler på instrumenter i Serie 2000 Magnehelic differensialtrykkmålere som nå er tilgjengelig fra Farnell.

Legger til Dwyer Instruments i porteføljen

Elektronikkdistributøren Farnell melder at de har utvidet sitt tilgjengelige utvalg av sensorer, instrumentering og industriprodukter betydelig med tillegg av Dwyer Instruments, en produsent av instrumenteringsløsninger for globale HVAC- og prosessautomatiserings-markeder.

Publisert

Dwyer Instruments har en lang historie med innovasjon innen design og produksjon av målesensorer som gir overlegen ytelse. Produktene deres er i bruk hver dag i viktige oppvarmings-, kjøle- og ventilasjonssystemer rundt om i verden.

Dwyer-produktene som er tilgjengelige hos Farnell inkluderer:

Serie 2000 Magnehelic differensialtrykkmålere: De er et allsidig og pålitelig valg for lavt differensialtrykkmåling. Her finnes det 81 modeller og 27 alternativer å velge mellom.

Serie VF Visi-Float akrylstrømningsmåler: Dette er en serie med direkteavlesende, presisjonsbearbeidede, strømningsmålere i klar akryl som er egnet for både gass- og væskeanvendelser. Serien består av 2˝ (51 mm) og 4˝ (102 mm) skalaer med valgfrie presisjonsmåleventiler.

De nye Dwyer-sensor- og instrumenteringsproduktene er nå tilgjengelige fra Farnell i EMEA, Newark i Nord-Amerika og element14 i APAC.

Powered by Labrador CMS