Medisinsk elektronikk:

DigiKey introduserer den nye videoserien «MedTech Beyond» i samarbeid med NXP Semiconductors og RECOM Power.

Lanserer videoserie om medisinsk teknologi

Blant etter hvert flere andre distributører, lanserer DigiKey nå sin nye «MedTech Beyond»-videoserie. Serien skal vise hva teknologi kan brukes til i helsesektoren.

Publisert

Serien er sponset av NXP Semiconductors og RECOM Power, der den tredelte videoserien dykker ned i hvordan medisinsk utstyr utvikler seg og muliggjør raskere og mer nøyaktig diagnose og behandling. Fra kroppsnært utstyr til omnfattende teknologi og AI-drevne innovasjoner, utforsker serien hvordan medisinsk teknologi skaper muligheter til å leve lengre og ha et mer tilfredsstillende liv.

Den første av tre videoer i serien, «Holistic Health», er nå tilgjengelig på DigiKeys nettsted. Her presenteres utviklingen av teknisk assistert personlig velvære og pasientbehandling. Personlig velværeteknologi er ikke lenger begrenset til å telle skritt. En ny generasjon pasientbehandling og personlig tilpasset medisinsk utstyr bruker den nyeste teknologien for å gi en bedre pasientopplevelse og et mer helhetlig blikk på daglig helse.

Den andre videoen, «Engineering Better Health Outcomes», ser på hvordan innovasjon skjer bak kulissene med industriledere. Gitt den kritiske viktigheten av pasientsikkerhet, står ingeniører, designere og forsyningskjeder for medisinsk utstyr overfor mer press enn de fleste.

Den tredje og siste videoen i den første sesongen av serien, «Curing Tomorrow», tar for seg de store tenkerne som undersøker det neste medisinske gjennombruddet. Fra AI-drevet diagnostikk til prediktiv analyse og hvordan dagens innovasjoner hjelper til med å diagnostisere og behandle morgendagens sykdommer.

Powered by Labrador CMS