Berøringsteknologi:

Nyheten vises her i et demodesign.

TouchNetix med ny knappløsning

TouchNetix lanserer nå det de kaller en banebrytende ny berørings-/trykknapp-aktiverende løsning med navnet TactoSense.

TactoSense muliggjør kombinasjoner av berørings- og trykkføling, sammen med haptisk trigging og LED-respons. Det hele ligger i aXioms enkeltbrikketeknologi. Ved å bruke denne løsningen kan kundene integrere knapper, knappelinjer, skyveknapper eller joysticker i en rekke smarte overflater og materialer.

Tilrettelagt av aXioms patenterte kraftsensorteknologi, støtter TactoSense opptil 26 knapper samtidig, og kunder kan enkelt stille inn spesifikke knapper for å være trykk- og/eller berøringsaktiverte, i tillegg til kombinasjoner av multi-touch, multi-force og svevedeteksjon.

– TactoSense tilbyr spennende muligheter til å integrere taktile knapper med en mekanisk følelse, alt uten komplisert integrasjon eller uoverkommelige kostnader, kommenterte Peter Sleeman, Engineering Director hos TouchNetix i en pressemelding torsdag. – Denne teknologien kan integreres i en rekke overflatematerialer, inkludert plast, lær og til og med metall, noe som gjør den til en attraktiv løsning for bil-, industri- og forbrukersektorene.

TactoSense demosett er for øyeblikket tilgjengelige for kunder. En kort video som beskriver demoens funksjonalitet finner du her. (ekstern lenke)

Nyheteten er en teknologi under utvikling og er foreløpig kun tilgjengelig gjennom en fastvare i AX54A-brikken.

Powered by Labrador CMS