eBOM-teamet: F.v. Daniel Nihlén, Klara Sibeck og Magne Karlsson
eBOM-teamet: F.v. Daniel Nihlén, Klara Sibeck og Magne Karlsson

Samarbeider om livssyklus

Nordisk samarbeid: Etablerer nytt selskap for distribusjon av systemer for håndtering av produktlivssyklus (PLM).

Publisert

Fra 1. februar etablerer Nordcad Systems A/S i Denmark og eBOM AB i Sverige et nytt selskap med navnet eBOM by Nordcad AB, som ny hoveddistributør av PLM-systemet Highstage PLM fra Highstage A/S i Denmark.

De tre aktørene har allerede pågående samarbeid og dette nye partnerskapet vil ytterligere gi selskaper bedre muligheter til å lykkes med implementering av Product Lifecycle Management, heter det i en felles pressemelding.

– Vi gleder oss til å bli partner med Nordcad og til å utbre vår ekspertise innen Product Lifecycle Management til enda flere kunder i Norden, uttaler Daniel Nihlén, CEO og grunnlegger av eBOM. – Vårt langvarige forhold og suksess med Nordcad gjør oss i stand til å utvide salg av, og tjenesteyting rundt, PLM i Norden. Som et samlet team vil våre løsninger hjelpe kundene, hvorav de fleste produserer høyteknologiprodukter, med å utvikle og lansere nye produkter raskere, med bedre kvalitet og med færre problemer, hevder han.

– Highstage sin plattform for PLM og QMS muliggjør smidige prosesser, enkelt samarbeid og sammenkoblede system på tvers av hele bedriften. Vi gleder oss til å demonstrere den unike verdien Highstage tilbyr, med en arkitektur som innbyr til å skreddersy løsninger for hver enkelt kunde, samtidig som den er en fullt skalerbar skytjeneste, som strømlinjeformer produkters livssyklus for hightech og medtech selskaper, fortsetter Nihlén.

Nordcad har i det siste sett høy etterspørsel etter PLM-løsninger, ifølge CEO Arvid Thorndal. – Vi ser fram til å presentere vårt PLM-verktøy til både nåværende og nye kunder som ser etter en løsning som kan gi bedre kontroll over dokumenter, komponenter og interne prosesser, sier han.

– Det har vært en fantastisk bekreftelse av vår filosofi og av Highstage PLM å se med hvilken entusiasme eBOM by Nordcad har omfavnet vårt produkt. Vi gleder oss veldig til å se dette samarbeidet blomstre, uttaler Per Reidar Ørke, CEO hos Highstage.

Powered by Labrador CMS