Nytt om navn:

Instrumenteringsselskap styrker staben

Sigum Fagerberg AS ansetter nye medarbeidere.

Publisert
Kanita Sehic

Sigum Fagerberg AS markedsfører og selger ventiler, instrumenter samt nærliggende sortiment for avstengning, regulering og styring av væske- og gassprosesser samt tørre medier. De retter seg mot markeder innen alt fra til industri til offshore, VA og kraftmarkedet i Norge. 

Nå melder de om nyansettelser.

Kanita Sehic, bosatt i Våler, startet hos Sigum Fagerberg AS 2. januar, og skal arbeide som ordrebehandler i industriavdelingen. Sehic har tidligere jobbet hos Wärtsilä som spare-part koordinator og har lang fartstid innen den maritime bransjen.

Peter Bjørn Vendelbo

Peter Bjørn Vendelbo, bosatt på Jessheim, begynte også 2. januar, og skal arbeide som produktspesialist i selskapets instrumentavdeling.

Vendelbo har tidligere arbeidet hos Hesselberg som produktleder, og Eik Maskin innen teknisk support. Fritiden bruker han i sitt eget verksted hvor han fordyper seg i alt innen treverk, elektronikk og tekniske løsninger, opplyses det. 

– Vi er heldige, og glade for å ha disse på laget, sier kvalitets- og markedsansvarlig Lars-Andreas Eriksen i en kommentar.

 

Powered by Labrador CMS