Snart jul

Gir bort gaver på sosiale medier for 14. gang

Digi-Key Electronics har lansert sin 14. årlige «DigiWish Giveaway» og «2022 Holiday Gift Guide» gjeldende fra 1. desember 2022.

Publisert

Deltakere kan delta for å vinne Digi-Key produkter etter eget valg under DigiWish sosiale medier giveaway 1.–24. desember 2022. For å delta må man velge ett Digi-Key produkt som finnes på lager verdt opptil 100 dollar og kommentere eller legge inn sitt «ønske» på Facebook, Instagram eller Twitter ved å bruke hashtaggen #DigiWish. Ett navn vil bli trukket fra listen over kvalifiserte kandidater hver dag av konkurransen, med totalt 24 heldige vinnere. Alle deltakere vil også være med i trekningen av hovedpremien for en shoppingrunde hos Digi-Key verdt 500 dollar.

Digi-Wish' maskot.
Digi-Wish' maskot.

For de som handler for ingeniørene og designerne i sitt liv, eller deler gaveideer med andre, har Digi-Key også publisert en julegaveguide for 2022. Gaveguiden inneholder noe for enhver smak, fra barnet som utforsker teknikk og den erfarne reparatøren, til Fortune 500-ingeniøren.

Det er ikke nødvendig å kjøpe noe for DigiWish Giveaway. Distributøren tar også forbehold om at kampanjen er ugyldig der den er begrenset og forbudt ved lov. Deltakere blir minnet om at Digi-Key ikke kan imøtekomme ønsker om produkter som er eksportbegrenset i sine respektive land. Deltakeres innlegg på DigiWish sosiale medier må være offentlige for at bidrag skal samles inn.

Fullstendige regler og vilkår for 2022 DigiWish Giveaway finner du her. Og her kan du bla gjennom julegaveguiden 2022.

Powered by Labrador CMS