Sponset artikkel

En benk-erstatter

Digilents Analog Discovery Pro ADP3450 er et ekte mikset-signal oscilloskop med en samplingshastighet på opptil 0,5 GS/s, og den kommer med fire single-ended analoge kanaler, hver med en oppløsning på 14 biter. I tillegg har dette flerbruksinstrumentet en to-kanals vilkårlig signalgenerator, to eksterne triggerinnganger og 16 digitale I/O-porter.

Publisert Sist oppdatert

Den kobles til en vertsdatamaskin via USB-porten eller en innebygd Ethernet-kontakt. Du kan kontrollere enheten gjennom gratisprogramvaren WaveForms, også fra Digilent. Denne applikasjonen er kompatibel med Windows, macOS og Linux operativsystemer og gir en brukeropplevelse med utseendet og følelsen til tradisjonelt laboratorieutstyr. Selv om WaveForms tilbyr en rekke programvarebaserte instrumenter som et oscilloskop og mønstergenerator, hva om du trenger enda mer tilpasning enn det innebygde Script Editor-verktøyet gir?

Linux Mode

Analog Discovery Pro ADP3450 tilbyr enda mer fleksibilitet og tilpasningsmuligheter gjennom en funksjon kalt "Linux Mode". I denne modusen kan du koble til enheten og kjøre tester og målinger på selve ADP3450. Når den er startet i Linux-modus, starter ADP3450 opp i en terminalbasert Linux-distribusjon fra Debian, forhåndsinstallert på enheten, og hele oppsettet oppfører seg som et innebygd system. I denne modusen vil du dra nytte av en forbedret nettverkskapasitet, enten det er via Ethernet eller, om nødvendig, ved å legge til en anbefalt Wi-Fi-dongle.

Du kan bruke WaveForms-programvaren og en tilkoblet USB-stasjon for å oppdatere Linux om bord. Nye «images» leveres direkte av Digilent. Du kan skrive testene dine i Python, C/C++, C# eller Visual Basic. De kan få tilgang til full funksjonalitet til WaveForms SDK, men kan også være en del av et større målemiljø. Siden ingen vert er involvert, kan du få raske, nesten umiddelbare resultater fra testen din. Kompleksiteten til det automatiserte skriptet kan gå utover mulighetene som tilbys når enheten kjøres i standardmodus sammen med WaveForms.

For å se de fullstendige instruksjonene for å kjøre Linux-modus, sjekk ut Digilent-bloggen. Analog Discovery Pro ADP3450 er tilgjengelig på lager hos Elfa Distrelec AS, den autoriserte distributøren av Digilent i Norge.

Powered by Labrador CMS