Flere oppdateringer i Macaos

Macaos Software lanserer flere oppgraderinger og noen nye funksjoner, som forventes å være klar 21. mars.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Macaos Software utvikler applikasjoner som binder sammen design og produksjon av mønsterkort i elektronikkindustrien. Hovedmålet med programmene er i følge selskapet, å sikre kvaliteten, forenkle kommunikasjonen og redusere kostnadene i alle ledd fra design til fremstilling av det ferdige mønsterkortet. I en melding fredag forklarer selskapet hva som kan forventes av den nye versjonen.

Macaos Enterprise versjon 3.7
Importmodulen har fått en forbedret funksjonalitet for automatisk kobling av Gerber/drill-filer til riktig lag. Brukerdefinerte stackup-materialer er inkludert i materiallisten for kundespesifisert oppbygging. Støtte for kobbertykkelse opp til 210μm.

Panelisering
Automatisk (ett-klikk) panelisering basert på egendefinerte skript eller skript fra montasjebedrift. Målsettingslinjer, fresespor og knekk tapper vises i PDF paneltegning.

Snap til kant-funksjon ved måling i produkt-viser.

Produktendring etter publisering
Endre stackup, farger eller finish av et produkt hvis det ikke har vært bestilt. Lag variant (kopi) av et produkt, med endret stackup, farger eller finish. Legge produkter "på vent" til midlertidig deaktivert bestilling.

Produkt-leser

Pro-versjonen utgår

Nytt produkt: Macaos Gallery
Macaos Gallery er et frittstående program med mange av de samme funksjonene som Macaos Enterprise (Import, Panelisering, stensil, pdf-dokumentasjon), men uten sentralisert produktdatabase eller tilknytning til noen mønsterkortleverandørs pris- eller bestillingssystemer.

Macaos Gallery kommer i to versjoner. Den første, Gallery Basic, er primært for designere og produksjonsingeniører. Det inneholder import av Gerber/drill-filer, panelisering og produksjon av ferdige Gerber/drill- og stensildata. Gallery Basic vil ikke bli lisensiert til PCB-produsenter, tradere eller andre som handler med mønsterkort.

Den andre versjonen, Gallery Pro, er tiltenkt tradingfirma som handler med mønsterkort. Den inneholder også en tilbudsmodul som gjør programmet til et kraftig pre-cam verktøy.

Powered by Labrador CMS