Fasestyrte antennefelt:

Samarbeid om antenneteknologi

Analog Devices og Keysight Technologies slår seg sammen for å sette fart på implementeringen av fasestyrte antennefelt.

Publisert

Halvlederleverandøren Analog Devices, Inc (ADI) og instrumentleverandøren Keysight Technologies, Inc. har inngått et samarbeid for å sette fart på bruken av teknologi basert på fasestyrte antennefelt (phased array).

Denne teknologien er viktig for å kunne realisere allestedsnærværende kommunikasjon ved å forenkle utviklingstrinn knyttet til å lage satellittkommunikasjons-, radar- og fasestyrte antennesystemer.

Ifølge en pressemelding fra de to selskapene brukes Analog Devices' familie av plattformer for fasestyrte antennefelt til å akselerere kundenes utvikling av stråleformingsløsninger ved å tilby en totalløsning som deretter kan testes og kalibreres med Keysights testløsninger. Dette samarbeidet er tenkt å samle hele økosystemet ved å ta å gi en total design-, test- og kalibreringsløsning.

Fasestyrte antenner åpner for neste generasjons trådløse kommunikasjonsapplikasjoner, så vel som signaletterretning og jordobservasjonsapplikasjoner, heter det.

- Gjennom det tette samarbeidet med Analog Devices har vi demonstrert en 70 ganger raskere målehastighet – fra minutter til sekunder – samtidig som vi opprettholder utmerket nøyaktighet, sier Peng Cao, direktør for Keysights avdeling for trådløs testing, i en kommentar.

- Kundene våre krever mer enn bare en stråleformende ICer, i form av en totalløsning på systemnivå med testing og kalibrering av antennematrisen. Ved å bruke ADIs systemplattformer, har samarbeidet mellom ADI og Keysight til hensikt å bidra til å akselerere bruken av styrte antennefelt-plattformer for kommunikasjon og sensorløsninger med høyere datahastighet, bemerket Bryan Goldstein, direktør for romfart og forsvar hos Analog Devices.

Du kan få tilgang til et utviklingssett her (ekstern lenke).

Powered by Labrador CMS