Kunstig intelligens og kantprosessering

eInfochips demonstrerer løsning for KI inferensing i nettverkskanten under Embedded World 2022, i samarbeid med Qualcomm.

Publisert Sist oppdatert

Arrow-selskapet eInfochips, som blant annet leverer produktutviklingstjenester, melder at de vil demonstrere sin løsning for inferensing for kunstig intelligens (KI) i nettverkskanten under Embedded World-messen neste uke. Løsningen er tatt frem i samarbeid med Qualcomm Technologies, Inc.

Nøkkelkomponentene i eInfochips’ kantløsning består av et kamera for videoinnhenting, kantprosessering for ansiktsgjenkjenning, og Amazon Kinesis Video Streams (KVS) for direktestrømming og alarmproduksjon.

Amazon KVS skal gjøre det enkelt å strømme video på en sikker måte fra tilkoplede enheter til AWS for analyse, maskinlæring (ML), avspilling, og annen databehandling.

Denne løsningen for KI-inferensing i kanten utnytter eInfochips’ Camera Reference Design Kit (RDK), bygget på Qualcomm QCS610 plattformen. Den skal blant annet vise prosessorens muligheter for innebygd kant-KI i avanserte applikasjoner, inkludert smarte salgsautomater, industriell IoT, KI-baserte overvåkingskamera, KI-baserte kantapplikasjoner og mere til.

Powered by Labrador CMS