Kunstig intelligens:

Raskere utvikling av ML-modeller

Imagimob og Infineon med første felles produktintegrasjon – hevdes å være banebrytende for implementering av maskinlæring.

Publisert

I mai 2023 kjøpte Infineon Technologies AG Edge AI og Tiny Machine Learning (ML) selskapet Imagimob. Denne uken slipper de det første resultatet av dette oppkjøpet – integreringen av Infineons ModusToolbox-programvare med Imagimobs ML-utviklingsplattform.

Denne integrasjonen er designet for å muliggjøre en raskere, enklere og mer kostnadseffektiv lansering av AI-baserte maskinlæringsmodeller, slik at bedrifter kan redusere tiden til markedet betydelig ved å kutte ut år med utvikling og millioner av dollar for å lage en egenutviklet intern løsning, skriver Infineon i en pressemelding.

De siste månedene har det vært stor utvikling hos Imagimob; Siden oppkjøpet i mai, ga de ut en ny versjon av sin utviklingsplattform for avansert maskinlæring, Imagimob AI. Og nå tar integreringen av Imagimob AI med Infineons ModusToolbox-programvare plattformen Imagimob AI ett skritt videre, og skal gi et fullverdig integrert utviklingsmiljø (IDE) med enkel implementering i Infineon-produkter.

Denne utviklingen kommer på toppen av Imagimobs siste programvareoppdatering denne uken; Med «enormt forbedret» UX som er mye mer responsiv og visuelt tiltalende, og en mer enn 10 ganger forbedring i datagjengivelseshastighet. Oppdateringen inkluderer også et fullstendig redesign av AutoML-funksjonaliteten, som nå gir mulighet for å lage enda kraftigere modellarkitekturer og en mer strukturert tilnærming til å finne den beste modellen. I tillegg inkluderer Imagimob AI nå automatisk merking av data, noe som gjør tidligere kjedelige prosesser mye mer effektive, heter det.

Powered by Labrador CMS