Sponset artikkel

Ny tre-kanals variabel DC programmerbar strømforsyning

Digilents Discovery DPS3340 USB programmerbar strømforsyning er en tre-kanals variabel DC programmerbar strømforsyning som lar brukere kontrollere strømmen som leveres til eksterne kretser. Ved å tilby både konstant spenning og konstant strømmodus med innebygde tilbakelesningssensorer og valgfri sporing for utgangskanalene, kan du trygt forsyne kretsene dine i henhold til dine behov.

Publisert Sist oppdatert

Drevet av gratis WaveForms-programvaren (Mac, Linux og Windows-kompatibel), kan Discovery USB-programmerbar strømforsyning brukes enten som et frittstående produkt eller i kombinasjon med en av Digilents test- og måleenheter som fungerer som sitt eget verktøy i WaveForms-programvaren – ingen eksterne triggere eller mer programvare kreves.

Discovery USB programmerbar strømforsyning har 3 programmerbare digitale spenningsforsyninger, som kan levere mellom 1 V til +5 V ved opptil 3 A, -1 V til -15 V ved opptil -500 mA, og 1 V til +15 V på opptil 500 mA gjennom strømforsyningsinstrumentet (“Supplies”).

DPS3340 kan enten brukes som en frittstående enhet i WaveForms-programvaren, eller kan brukes samtidig med en hvilken som helst Digilent test- og måleenhet som et ekstra strømforsyningsverktøy i en enkelt WaveForms-forekomst ved å klikke på Velg+-knappen etter først å ha valgt den primære T&M-enheten.

Hver av strømforsyningsskinnene er knyttet til en LED tilgjengelig på kontakten, rett over forsyningens banankontakt, som brukes til å indikere driftsmodus til akkurat den forsyningen. Når en last ikke krever mer strøm enn forsyningens strømgrense, fungerer forsyningen i konstant spenningsmodus (CV), og indikatorlampen lyser grønt. Når lasten prøver å trekke mer strøm enn strømgrensen, fungerer forsyningen i konstant strøm (CC)-modus, og lysdioden er rød. WaveForms' «Supplies instrument UI» for DPS3340 har også disse lysdiodene, som viser CV-modus med en grønn indikator og CC med en rød indikator.

Alle kanaler har integrert tilbakelesing for spenning og strøm. I tillegg deler utgangskanaler 2 og 3 en felles jordforbindelse, samt gir valgfri sporing av både spenningsutgangs- og strømgrenser gjennom WaveForms-programvaren.

Link: https://www.elfadistrelec.no/no/dps3340-discovery-kanals-programmerbar-usb-stromforsyning-digilent-410-395/p/30374077

Powered by Labrador CMS