Kraftelektronikk:

Robuste 300W DC/DC-omformere

TDK med robuste uisolerte buck-boost DC/DC-omformere med bredt inngangs- og utgangsområde.

Publisert Sist oppdatert

TDK Corporation lanserer nå den 300W-klassifiserte TDK-Lambda RGC-serien med robuste uisolerte DC-DC-omformere.

Med en inngangsspenning på 9 til 53 V leverer disse buck-boost-omformerne utgangsspenninger som kan justeres fra 9,6 til 48V eller 5 til 28V med utgangsstrømmer på opptil 12,5A. Serien er designet for å brukes i applikasjoner for tøffe miljøer, inkludert robotikk, AGVer (Automated Guided Vehicles), kommunikasjon, COTS, industrielt og bærbart batteridrevet utstyr.

I en 1/16-del blokkformfaktor, som måler 38,1 x 49,5 x 13 mm, er omformerne innkapslet for å gi høyere motstand mot støt og vibrasjoner med kvalifisering til MIL-STD-810G. Det femsidige støpte aluminiumshuset med monteringsklaffer skal redusere utstrålt EMI og muliggjør ledningskjøling til en kaldplate for vifteløs drift.

RGC-modellene tilbyr to spennings- og strømkombinasjoner for å støtte drift fra 12V, 18V, 24V, 36V og 48V batterier og strømkilder. Buck-boost-topologien lar omformeren opprettholde reguleringen selv når utgangsspenningen overskrider inngangen (se datablad for begrensninger).

Når omformeren settes i standby ved å bruke fjernkontrollen på/av, kan inngangsstrømmen reduseres til 0,25 mA for å spare batterilading. Brede inngangsområder forenkler lagerstyring med ett delenummer som dekker flere inngangs- og utgangsspenninger, opplyser produsenten.

Powered by Labrador CMS