Kompakt og smart 600 V kraftmodul

Infineon lanserer den nye IPM-serien CIPOS Tiny IM323-L6G, som de mener skal gi optimal effektivitet og designfleksibilitet.

Publisert

Infineon Technologies AG kommer med et nytt medlem i deres CIPOS Tiny Intelligent Power Module (IPM) familie: Den 600 V/15 A CIPOS Tiny IM323-L6G .

Den nye IPMen er basert på selskapets Trenchstop IGBT RC-D2 svitsjer og deres nyeste SOI gatedriverteknologi som skal gi optimal effektivitet og forbedret pålitelighet, sammen med liten størrelse og lav kostnad.

Integrasjon av diskrete krafthalvledere og driver i én pakke er et positivt bidrag til å redusere tid og ressurser som blir brukt på design, og ikke minst skal dette redusere time-to-market, ifølge selskapet. Modulen skal være spesielt egnet for husholdingsapparater, slik som klimaanlegg mm.

CIPOS Tiny IM323-L6G er optimalisert for 3-fase frekvensomformere opp til 1,2 kW og med et frekvensområde fra 1 til 20 kHz. Komponenten er utstyrt med den nye, robuste C5SOI gatedriverteknologien for negative spenningsspiker på motorutganger, og sikrer kortslutningskapasitet på minst 3 µs og har videre et høyt nivå av beskyttelse og feilsikker drift, ifølge produsenten.

IM323-L6G er støpt inn i en robust og pinnekompatibel 33 x 19 mm 2 DIP-pakke med innebygd NTC.

Utviklingssett er tilgjengelig. Mot slutten av året kommer også 5 og 10 A versjoner, opplyser Infineon.

Powered by Labrador CMS