DC/DC-omformerserie oppfyller AEC-Q100

RECOMs RPX-serie i QFN-pakke oppfyller nå AEC-Q100 Grade 1-krav.

Publisert Sist oppdatert

RECOM RPX QFN-pakkede DC/DC-omformerne har nå «-Q»-varianter som oppfyller strenge AEC-Q100 Grade 1-krav for biler og har blitt oppgradert til å inkludere «fuktbare flanker» for automatisk optisk inspeksjon (AOI). DC/DC-ene har et inngangsområde på opptil 36V, og utgangen kan trimmes fra 0,8V til 30V.

RPX-0.5Q-varianten leverer 0,5A, og RPX-1.5Q leverer 1,5A, begge i en liten 3 x 5 x 1,6 mm ledningsfri, termisk forbedret QFN-pakke, som opererer til godt over 100°C omgivelsestemperatur med reduksjon. Dette muliggjøres gjennom integrasjon og avanserte 3D-pakketeknikker der det brukes en overstøpt Flip Chip on Leadframe (FCOL) konstruksjon for å gi lavest pakketermisk motstand samtidig som produksjon og sluttproduktpriser holdes lave, heter det i en melding fra selskapet.

RPX-serien har en integrert induktor og krever kun eksterne inngangs- og utgangskondensatorer, basert på kundens applikasjon. På/av-kontroll og synkroniseringsinnganger kommer med «power good»-utgang. Myk start sammen med full kortslutnings-, overstrøms-, overtemperatur- og underspenningsbeskyttelse ved inngangen er inkludert. På grunn av FCOL-konstruksjonen er EMI lav, og drift med fast frekvens gjør all nødvendig tilleggsfiltrering enkel å implementere.

Evalueringsmoduler er tilgjengelige for begge produktene.

RPX0.5Q- og RPX-1.5Q-seriene er tilgjengelige gjennom alle autoriserte RECOM-distributører, som i Norge er tilgjengelig via Acte, RS Components, Elfa Distrelec, Digi-Key og Farnell.

Powered by Labrador CMS