Kraftelektronikk:

Reléer med 120 A strømkapasitet

Nye reléer fra Omron utvider strømkapasiteten for elbillading og UPS.

Publisert

Omron Electronic Components Europe har utvidet sin G7EB serie høyeffekt reléer med en ny 120A type for styre- og instrumenteringsapplikasjoner, inkludert PV-omformere, lading av elektriske kjøretøy og avbruddsfri strømforsyning.

Den nye G7EB-1A-E skal tilby en viktig fordel gjennom undertrykkelse av varmegenerering, noe som skal redusere kontaktmotstanden sammenlignet med konkurrenter.

Den nye G7EB-1A-E utvider den eksisterende relékapasiteten for serien ved å øke den nominelle bærestrømmen fra 100A til 120A og muliggjøre 30.000 operasjoner med 40A merke/brudd og 120A bærestrøm.

Økende etterspørsel etter datasenterkapasitet medfører høyere kapasitet for reléene i tilhørende avbruddsfri strømforsyning. For eksempel krever utvidelse av 400V trefase UPS fra 60 til 80kVA å øke relékapasiteten fra 100A opp til 120A, ifølge Omron.

Applikasjoner med AC-inngang i ladesystemer for elektriske kjøretøy er en annen målapplikasjon for disse siste høyeffektsreléene. 120A-modellen skal være godt egnet for Mode3 EV-ladere som opererer med enfaset 19,2 kW for omformersvitsjing. Videre leverer de nye reléene 20 kW DC-laderkravene til EV-ladere med DC-utgang ved bruk av Mode4 og V2H AC-inngangsvekselretter.

Powered by Labrador CMS