Kraftelektronikk:

Isolert spenningsomformer

Nye kraftmoduler med høy effektivitet og god beskyttelse.

Publisert Sist oppdatert

Nytt medlem i MagI³C-FISM-familien med kraftmoduler fra Würth Elektronik: WPME-FISM «Fixed Isolated SIP/SMT Module» SMT-8 med 3,3 V til 5 V, klassifisert for 1 W utgangseffekt.

Denne DC/DC-spenningsomformeren med fast utgangsspenning og integrert brytereffekttrinn, transformator, samt inngangs- og utgangskapasitans, skal være 100 % pinne-til-pinne-kompatibel med den forrige MagI³C-FISM. Den har ifølge produsenten forbedrede egenskaper: Effektiviteten går opp til 84 prosent, omgivelsestemperaturområdet er økt til 105°C og isolasjonsspenningen er 3 kV (i 60 sekunder). 

Som noen av sine forgjengere har denne modulen kontinuerlig kortslutningsbeskyttelse. MagI³C FISM-strømmodulene har den fordelen at ingen eksterne komponenter kreves for drift og innsatsen som kreves for kretsdesign er derfor minimal. Bruksområder for modulen inkluderer tilførsel av spenninger til grensesnitt og mikrokontrollere innen test- og måleteknologi eller industriell elektronikk. Takket være egenskapene fungerer den som enkel funksjonell isolasjon for overspenningsbeskyttelse. For eksempel forhindrer den jordsløyfer og -skift samt forstyrrelser i signalveien eller sensorsystemene.

Hele produktutvalget er UL 62368-1 godkjent. Det lave nivået av ledet og utstrålt elektromagnetisk interferens samsvarer med EN55032 klasse B / CISPR-32-standarden.

 

 

Powered by Labrador CMS