Kabler og kontakter:

Samarbeider om kabelmontasjer

Molex og I-PEX leverer høyfrekvens kabelmontasjer med standard MHF-kontakter.

Publisert

Molex har utvidet sin produktlinje for kabelmontering med tillegg av nyskapende løsninger fra I-PEX, som spesialiserer seg på høyfrekvente- og høyhastighets overføringskontakter.

Sammen tilbyr virksomhetene I-PEX MHF 4L LK- og MHF I LK-kabelsammenstillinger, som nå skal være tilgjengelige i flere konfigurasjoner ved bruk av standard MHF-kontakter og Molex RF-kontaktgrensesnitt.

MHF I-serien med mikro-RF-koaksiale koblingssystemer drar fordel av I-PEXs patenterte låsemekanisme for å legge til enda et lag med pålitelighet og sikkerhet. Denne løsningen er designet for å holde signaler koblet sammen under vedvarende støt og vibrasjoner, og klikkes sømløst på plass.

Det patenterte låsesystemet skal være inspirert av bruk av droner, og egnet for å møte de strengeste tilkoblingskravene på tvers av bilindustri, forbrukerelektronikk, datasenter, medisinsk, smartapparat og telekommunikasjonsindustrien.

Molex opplyser at de nå har tilgjengelig standard montasjer basert på 1.13, 1.32 og 1.37 mm kabeltype opsjoner. Mer informasjon: MHF 4L LK and MHF I LK Cable Assemblies

Powered by Labrador CMS