Bedre skjerming av kontakter

Nye bakdeksler skal gi EMI/RFI-beskyttelse av horisontale Gecko-kontakter fra Harwin.

Publisert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Harwin har nettopp kommet med horisontale bakdeksler for sin Gecko-Screw-Lok (Gecko-SL) serie med lette, høypålitelige (Hi-Rel) kontakter.

Disse bakdekslene skal sikre en fullstendig EMI/RFI-skjermet forbindelse for horisontale 1,25 mm pitch kort-til-kabel-forbindelser. Tidligere var Gecko EMI/RFI-skjerming kun tilgjengelig på vertikale kort-til-kabel-orienteringer.

Denne nyskapningen vil være av praktisk verdi for applikasjoner som krever EMI/RFI-beskyttelse, men hvor det er veldig lite plass til kontaktene/kablingene. Applikasjoner inkluderer satellitter og CubeSats, UAV-er, robotikk, medisinsk utstyr og industrielle systemer med høy tetthet.

To varianter av disse horisontale bakdekslene er tilgjengelige. Den første har monteringsbraketter for bakpanel, og den andre er uten disse. Disse bakdekslene er kompatible med Gecko-SL horisontale hullmonterte kontakter (med standard låsing) og Gecko-MT blandede koblinger (som har både strøm- og databærende evner).

Disse toppmonterte bakdekslene er uavhengig sikret, i stedet for festet direkte til kontakten. Som et resultat kan de legges til i byggefasen så vel som under de innledende designkonseptstadiene. De vil tåle de samme høye vibrasjoner, støt og ekstreme temperaturer som resten av Gecko-serien, egnet for krevende eller ekstreme miljøer, opplyser produsenten.

Powered by Labrador CMS