IoT:

Nordic Semiconductor utvider nRF91-serien

Publisert

Den nye nRF9151 tilbyr forbedrede strømalternativer og redusert fotavtrykk for avanserte mobilbaserte IoT- og DECT NR+-applikasjoner

Nordic Semiconductor utvider sin nRF91 Series cellulære IoT-enheter med introduksjonen av nRF9151 System-in-Package (SiP).

Den skal forbedre Nordics ende-til-ende cellulære IoT-løsning ytterligere, som omfatter maskinvare, programvare, verktøy og nRF Cloud Services, og gir avanserte funksjoner og sømløs integrasjon for å forenkle utviklingsprosessen betydelig.

Redusert fotavtrykk og ny kraftklassestøtte

nRF9151 er en kompakt, forhåndssertifisert og svært integrert enhet, som inneholder en System-on-Chip (SoC), strømstyring og RF-frontend, alt fra Nordic Semiconductor. Sammenlignet med forgjengerne i nRF91-serien, har den en reduksjon av fotavtrykket på 20 %, noe som gir mer kompakte produkter uten kompromisser med ytelsen, en spesiell fordel for bærbare enheter, smarte sensorer og annen plassbegrenset IoT applikasjoner, heter det i en pressemelding.

Den nye SIP-pakkede komponenten har en størrelse på 12 x 11 mm.

Det er også lagt til støtte for klasse 5 20dBm utgangseffekt, som utfyller den nominelle klasse 3 23dBm. Denne forbedringen gir utviklere større fleksibilitet ettersom den letter kravene til batteridrevne produkter.

– Vår beslutning om å utvikle nRF9151 stammer fra en dyp forståelse av markedets krav og behovet for løsninger som sømløst adresserer utfordringene våre kunder står overfor, sier Kjetil Holstad, EVP Strategy and Product Management. – Med nRF9151 tar vi sikte på å fylle et avgjørende gap i markedet, strømlinjeforme utviklingsprosessen og redusere både strømforbruk og fotavtrykk. .

Kompatibilitet

nRF9151 er programvare- og verktøykompatible med nRF9161 og nRF9131, og utnytter den samme modem-fastvaren og støtten i Nordics enhetlige og skalerbare programvareløsning, nRF Connect SDK.

Styrker Nordics cellulære IoT-løsning

Tidligere har mobil IoT-design ofte involvert komponenter fra ulike leverandører, noe som har ført til utfordringer i kostnader, ytelse og strømeffektivitet for utviklere.

Derfor mener Nordic at ved å tilby en integrert løsning som omfatter maskinvare, programvare, verktøy, skytjenester og support, er dette en betydelig forenkling..

Tilgjengelighet

nRF9151 er nå tilgjengelig for prøvetaking til utvalgte kunder. Interesserte kan registrere seg for produktoppdateringer og kontakte deres lokale nordiske salgsrepresentant for mer informasjon.

Powered by Labrador CMS