Innvevde USB-løsninger:

Videostøtte for emUSB-Host

SEGGER har lagt til videostøtte i sin profesjonelle USB-Host programvare for innvevde systemer, emUSB-Host.

Publisert

emUSB-Host skal ivareta PC-lignende, plug-and-play støtte: Så snart en enhet blir koplet til, skal den simpelthen bare virke, uten at brukeren trenger å gjøre noe. Nå skal et USB kamera/webkamera enkelt kunne koples til ethvert innvevd system utstyrt med en USB-Host port – alt fra et enkelt, énbrikke system og oppover. Et innvevd system bruker mindre strøm enn andre alternativer, slik som små datamaskiner. Det kan også være mer kostnadseffektivt, spesielt når det kreves et stort antall.

- Uansett hvor du bruker et innvevd system, kan du nå utvide det med video på en enkel måte, sier Dirk Akemann, markedssjef hos SEGGER.

- Fordi det er enkelt å koble til et kamera, er det nå mulig å raskt konstruere systemer som behandler videoer. For en bil kan dette for eksempel være en dashcam-opptaker, med en familie av enheter som tilbyr monokrom, farger og varierende oppløsninger, som bruker emFile til å skrive til et SD-kort. I prosessautomatisering kan det være et optisk inspeksjonssystem for kvalitetssikring, fremholder han. https://www.segger.com/products/connectivity/emusb-host/add-ons/emusb-host-video-class/

Powered by Labrador CMS