Innvevde systemer:

XMC-modul med Zynq UltraScale+

Ny XMC med flerkjerne ARM prosessorer, FPGA-funksjoner og I/O-grensesnitt for krevende prosesseringsbehov.

Publisert

Acromag lanserer den nye XMC-ZU5EV-modulen med en AMD (Xilinx) Zynq UltraScale+-enhet som kombinerer et funksjonsrikt ARM-basert prosesseringssystem og FPGA-logikk i en enkelt brikke. En firekjerners applikasjonsprosessor og tokjerne sanntidsprosessor leverer høy-ytelses CPU-egenskaper.

Den integrerte programmerbare logikken er ideell for dataintensive oppgaver. Dedikerte prosesseringsblokker er tilgjengelige for grafikk- og videobehandling. Ytterligere ressurser inkluderer minne på brikken, eksterne minnegrensesnitt og et rikt sett med perifere tilkoblingsgrensesnitt.

Modulen beskrives som en en egnet løsning for sanntidsstyring, sensorfusjon, databehandling og mange andre funksjoner for forsvars-, industri- eller laboratorieapplikasjoner.

AMDs XCZU5EV multi-prosessor systembrikke (MPSoC) er vert for en firekjerners ARM Cortex A53 og tokjerne ARM Cortex R5 for heterogen databehandling og skalerbarhet. Den innvevde programmerbare logikken har 256.000 celler, 1248 DSP-skiver, mye RAM og høyhastighetsgrensesnitt for å overgå multi-chip FPGA-løsninger. En integrert Mali-400 GPU og videokodek støtter avlasting av multimediebehandling.

Disse XMC-ene er designet og produsert i USA og er ment å gi pålitelig drift for militære, romfarts-, transport-, produksjons- og forskningssystemer. Det allsidige mezzaninformatet monteres på VPX, VME, PCIe og andre innebygde databærerkort. Luftkjølte versjoner for front I/O og ledningskjølte modeller for bakplan I/O er tilgjengelige. En rekke plug-in front I/O-kort åpner for Ethernet, USB, DisplayPort, RS485, LVDS og andre I/O-signaler.

Utviklingssett (EDK) er tilgjengelig.

Powered by Labrador CMS