SEMI:

Svakt fall i kjøp av produksjonsutstyr andre kvartal

Globale faktureringer av produksjonsutstyr for halvlederindustrien falt 2 % år-over-år til 25,8 milliarder USD i andre kvartal 2023, mens faktureringer fra kvartal til kvartal falt 4 %, kunngjorde SEMI i går i sin rapport Worldwide Semiconductor Equipment Market Statistics (WWSEMS).

Publisert

– Den samlede etterspørselen etter kapitalutstyr er fortsatt sterk til tross for usikkerhet som fortsatte å prege makroøkonomien i første halvdel av 2023, sa Ajit Manocha, SEMI-president og administrerende direktør. – I løpet av rapportperioden var enkelte halvledermarkedssegmenter forsiktige når det gjaldt investeringer i kapitalutstyr, selv om det var variasjoner på tvers av regionene.

WWSEMS-rapporten er samlet fra data innsendt av medlemmer av SEMI og Semiconductor Equipment Association of Japan (SEAJ), og er et sammendrag av de månedlige faktureringstallene for den globale halvlederutstyrsindustrien.

Nedenfor finner du kvartalsvise faktureringsdata i milliarder amerikanske dollar med kvartal-over-kvartal og år-over-år etter region:

 

Powered by Labrador CMS